Online Bingo

Bingo is een heel bekend spelletje, dat eigenlijk voornamelijk gespeeld werd in buurthuizen en bij sportverenigingen. Tegenwoordig is dat wel even anders, want nu kan de liefhebber van bingo eigenlijk altijd en overal een spelletje meespelen. Er zal dan alleen niet gespeeld worden voor een prijs van de grote tafel, maar erg hoge geldbedragen. Het enige wat jij hiervoor nodig hebt is een computer, smartphone of tablet en een goede internetverbinding.

Voordelen van online bingo

Online bingo heeft een hele nieuwe wereld geopend voor de spelers. Omdat het spel zo eenvoudig is, kan iedereen meedoen en kans maken op leuke prijzen. Daarnaast is het mogelijk om andere spelers te ontmoeten tijdens het spelen en kunnen er tientallen bingokaarten gelijkertijd worden aangeschaft. Nummertjes bijhouden is ook verleden tijd, dit gaat automatisch.

Hoe werkt digitaal bingo?

Online kan bingo in diverse varianten gespeeld worden, bijvoorbeeld met 75, 80 of 90 ballen. Bij elke variant zal de bingokaart er ook anders uitzien, dus kunnen er op verschillende manieren prijzen worden gewonnen. Elke speler kan gemakkelijk één of meerdere bingokaarten aanschaffen. Geld storten om mee te spelen kan via iDeal, creditcard of een online wallet (Skrill, Neteller). Gewonnen prijzen worden direct op jouw speelaccount gestort.

Het is slim om plaats te nemen in een drukke bingokamer, aangezien de geldprijzen dan een stuk hoger zullen uitvallen. Maar mocht jij liever een grotere winstkans willen hebben, dan raden wij aan om in een rustigere bingokamer te gaan spelen. Vaak worden er ook jackpots uitgekeerd, maar daar zal bij de aanbieder zelf meer uitleg over worden gegeven.

Welkomstbonus

Alle bingosites willen maar als te graag nieuwe leden verwelkomen. Daarom geven zij vaak een leuke welkomstbonus weg aan nieuwe spelers. Schrijf jezelf in en ontvang een leuke bonus. Er kan dan gedacht worden aan vijf euro gratis speeltegoed en een verdubbeling van de eerste storting.